Søndag 19. Januar 2014

En fortapt mannsgris’ bekjennelse

Kjære kvinner. Som den fødte mannsgrisen jeg nå er, sier det seg selv at brystkassen min er omtrent like hårete som King Kong sin, og antagelig kunne brukes i en skrekkfilm, eller som noe man skremmer ulydige tannlegepasienter med. Ikke desto mindre er jeg glødende opptatt av kvinners rettigheter, og når man tenker på at dere kan avle barn ved hjelp av kunstig befruktning uten stønningen og pesingen vår, skjønner jeg ærlig talt ikke hva dere skal med oss menn. Sannheten er at de eneste stedene hvor vi kan gjøre nytte for oss, er i vitenskapelige forsøk der man tidligere brukte hvite mus, eller i buret ved siden av orangutangene i en svensk dyrehage.

Som en konsekvens av dette feiret jeg fjorårets Kvinnedag ved å skrive “Slakt Grisen!”, noe som tydeligvis har gitt opphav til spontan latter. Og siden det virker som om det er populært med konsise sammendrag av typen “Se operahuset bli bygget på to minutter” eller “Se en mannsgris bli kastrert på 30 sekunder”, kan “Slakt Grisen!” oppsummeres som en idrett med fokus på likestilling der kvinner alltid vinner - og der vinneren kåres ved kasting av bordtennisballer mot en naken Offergris som har den private dingsen sin dekket av en tom dorullhylse prydet med kvinnesaksmerker og sponsorreklame. Alt for Kvinnen.

Følgelig har jeg på årets Kvinnedag tenkt å støtte opp om Kvinnerevolusjonen, og er fullstendig enig i at det er enhver kvinnes rett til å shoppe så mye hun vil. Som en kunstnerisk protest mot meg selv og mannsgrisenes kroniske utnyttelse av kvinner, erklærer jeg derfor at en ny digital valuta vil se dagens lys den 8. mars, nemlig KvinneEuro.

Grunnen til dette, er at både Euro og internettvalutaen Bitcoin er mannsdominerte, kvinnerasistiske fallossymboler som ikke tar hensyn til kjønnskvotering. Hvis verdensøkonomien skulle vært rettferdig, hadde kvinner og mannsgriser vært likestilt på samme vis som mennesker og hunder er det; med mindre Fido arver formuen til matmor og vil kunne gafle i seg svinestek resten av livet, kan en vanlig hund tigge halve natten utenfor Norges Banks hovedkontor uten å få en pølsebit. Derfor er det overraskende at dere kvinner enda ikke har gjort krav på oljefondet og satt oss på plass der vi hører hjemme - Kvinnens plass er på kjøkkenet, Mannsgrisens plass er på slaktebenken.

Euroen kan jeg ikke gjøre noe med, men i god sosialistisk ånd konfiskerer jeg samtlige Bitcoin disponert av mannsgriser ved midnatt natt til 8. mars, og som kompensasjon for tidligere slekters årtusenlange slit ved kjøkkenbenken og oppvaskmaskinen, skal de digitale pengene i solidaritetens navn deles ut til dere, kjære kvinner. Alle mannsgriser som er i besittelse av Bitcoin, vil fra 08.03.2014 være moralsk og etisk forpliktet til å tvangsinnløse hele formuen sin mot KvinneEuro til en fastsatt kurs: 1 KvinneEuro = 100 BTC (Bitcoin). Da KvinneEuro bare kan brukes av kvinner, og er således ubrukelig for alle andre, vil mannsgrisene som får KvinneEuro i bytte mot de dyrebare Bitcoinsene sine kunne stirre tomt på mynten på PC-skjermen og lære likestillingens pisk å kjenne: Kvinnen styrer lommeboken, Mannsgrisen adlyder.

Og siden Kvinnerevolusjonen er beviset på at enhver kvinne er skapt til å vinne, har dere alle rett til å få utdelt 1 KvinneEuro som gave. Pengene kan dere bruke til å kreve inn Bitcoin fra mannsgrisene som ruger over dem - med en kurs på opptil $1000 pr. Bitcoin, blir 1 KvinneEuro verdt over en halv million norske kroner, så dere kan med god samvittighet shoppe så mye dere vil uten å la kvinneligheten deres bli underkastet kredittkortets mannsjåvinistiske og patriarkalske natur.

Er ikke dette tilstrekkelig fordi dere vil shoppe mer, er det i likhet med andre digitale valutaer også mulig å trylle KvinneEuro ut av løse luften, men mens man “miner” Bitcoin ved å bruke dyrebar strøm og griser til miljøet, vil ytterligere produksjon av KvinneEuro være stabil i forhold til antall oppføringer av “Slakt Grisen!” - da alle vinnere av kampen i teaterstykket får 1 KvinneEuro hver. Dette vil føre til mer shopping, økt etterspørsel etter varer og tjenester, flere arbeidsplasser i Kina og større kinesisk bruttonasjonalprodukt. Kort sagt vil dere redde den siviliserte verden ved å fylle klesskapet.

Så 8. mars blir dagen da kvinnene erobrer Bitcoin, og som slagne mannsgriser blir vi pent nødt til å overlate alt vi måtte ha av Bitcoin til harddiskene deres, kjære kvinner: Kvinnerevolusjonen står for døren.

“Slakt Grisen!” kan lastes ned i PDF-format [123.03 Kb] (1713 nedlastinger).

Brian :)

- - - - -

Utseendesmessig kommer den nye digitale valutaen til å se slik ut - en KvinneEuro vil ha et unikt serienummer samt en seperat, kryptert sikkerhetskode som bekrefter at den er genuin.

kvinneeuro.jpg

P.S.: Som kjent ble arkeologene rammet av faraoenes vrede etter å i sin tid ha gått inn i pyramidene, og undertegnede har tydeligvis blitt offer for Kvinnerevolusjonens Forbannelse, da det meste har gått galt siden jeg skrev dette.

For det første har jeg blitt forkjølet, og selv om dette muligens virker som en bagatell i andres øyne, er sykdommen en monumental, kataklysmisk og ikke minst apokalyptisk tragedie for meg. Saken er nemlig den at siste gang jeg måtte hilse på forkjølelsens rigide invasjon av kroppen min, var så langt tilbake som i begynnelsen av mai 2009 - og siden jeg klarte meg så lenge, hadde jeg håpet å feire femårsjubileum uten en rennende nese som mest av alt minner om et stykke overkjørt kjøttdeig. Det føles omtrent som om man skulle ha brukt fire og et halvt år på å møysommelig bygge opp en stor frimerkesamling, bare for å se de små papirlappene fordufte gjennom vinduet fordi noen lager gjennomtrekk ved å åpne døren og fortelle at det er toppløse jenter på TV. Således skulle det ikke forundre meg om det et eller annet sted sitter en siklende mannsgris som stikker nåler i en voksdukke mens han grynter frem rituelle besvergelser som kunne ha vekket til live en sau fra den spanske inkvisisjonens tid - utelukkende for å hindre meg i å støtte kvinnesaken.

Da jeg påla alle mannsgriser med Bitcoin å veksle disse i KvinneEuro, falt det meg ikke inn at den solidariske aksjonen også omfattet meg. Etter å ha tenkt nøye gjennom dette, fant jeg ut at også jeg måtte bidra til Kvinnerevolusjonen ved å donere hele Bitcoin-formuen min; problemet var bare at jeg på dette tidspunktet var blakk som en kirkerotte. Derfor begynte undertegnede den tornefulle veien mot rikdommens tinder ved å opprette en digital lommebok med den kryptiske adressen 1D8QeRRNMzeZ4JGyWHcTJS65FCs5AuyWuS - og håpe at noen kan hjelpe shoppingglade kvinner ved å hacke opplegget.

Deretter ble jeg pent nødt til å kaste alt jeg har av kunstnerisk integritet over bord for å skaffe til veie Bitcoin, noe som kan gjøres på flere måter, der salg av suspekte legemidler og leiemord er alternative metoder. Som den fredsommelige sjelen jeg nå er, ville jeg nødig gå så langt, så jeg gikk inn for den maskuline varianten der man tjener Bitcoin ved å prostituere intellektet sitt og besøker websider fulle av tvilsom reklame for unevnelige datingtjenester som prøver å lokke til seg mannsgrisene med ordene “Find Your Chinese Match” med 20-årige Xueying Zhao på forsiden - som i virkeligheten kanskje er en 83-åring som har rotet bort gebisset sitt.

Etter å flerfoldige ganger ha måttet lese totalt uleselige tegn som intet levende vesen kan tyde i Googles captcha for å bekrefte at jeg faktisk er et menneske, har jeg nå tjent hele 0.00001580 BTC på et sted, 0.00002192 BTC et annet sted, og har i øyeblikket 0.00000534 BTC til gode på et tredje sted, etter å ha gamblet bort resten i et digitalt terningspill. Uansett er det neppe et annet individ av hankjønn som så iherdig har bidratt til Kvinnerevolusjonen som jeg - med mindre man vil gå naken på Karl Johan for å samle inn Bitcoin i likestillingens navn - men hva ellers skal en stakkars mannsgris gjøre enn å si: Alt for Kvinnen.
D.S.

Ingen nye kommentarer

  • Ingen kommentarer

Administrer